Gedragsproblemen

Veel kinderen en jeugdigen hebben weleens een periode waarin ze last kunnen hebben van gedragsproblemen. Bij Paidos kunnen zij terecht voor onderzoek, advies en/of behandeling.

Veel kinderen en jongeren hebben weleens een periode waarin het niet goed met ze gaat. Ze voelen zich bijvoorbeeld angstig, eenzaam of heel somber. Of ze vinden het moeilijk om vrienden te maken, hebben eetproblemen of gedragen zich zó druk dat ze nauwelijks stil kunnen zitten. Soms is er een duidelijke oorzaak, zoals een echtscheiding, verhuizing of schokkende gebeurtenis. In andere gevallen niet. Soms groeien kinderen er in de loop van de tijd overheen. Is dat niet zo, dan is professionele hulp nodig. Bij Paidos kunnen wij u en uw kinderen de hulp bieden om de gedragsproblemen samen op te lossen. U kunt hier kijken voor onze aanmeldingsprocedure en behandelmethodes.

Voor meer informatie over verschillende gedragsproblemen verwijzen wij u door naar onderstaande links.

Psychische Problemen 

Depressie

ADHD

Agressie

Autisme 

Tijdens een gesprek wordt er, afhankelijk van de aard van de problemen en uw wensen, gekeken wat wij bij Paidos voor u en/of uw kind kunnen betekenen.