Contact met Paidos Almere

Adresgegevens en openingstijden

Paidos Orthopedagogisch & Psychologisch Adviesbureau
Telefoonnummer: 036 533 68 37
E-mail adres: info@paidos.nl

Paidos is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Wanneer wij niet in staat zijn u telefonisch te woord te staan dan kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Spreekt u in dat geval ook uw naam, telefoonnummer en eventueel e-mailadres in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelding

In de meeste gevallen wordt u door uw huisarts doorverwezen naar Paidos. U kunt voorafgaand aan uw huisartsbezoek met Paidos contact opnemen om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden tot doorverwijzing. De eerste keer dat u bij Paidos komt neemt u de verwijsbrief mee. Een verwijzing van de huisarts is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een vergoeding via de Zorgverzekeraar of de gemeente. Wanneer u ervoor kiest om de behandeling zelf te betalen, dan is er geen verwijsbrief nodig.

U kunt zich aanmelden voor een afspraak door een e-mail te sturen naar info@paidos.nl of te bellen naar 036 533 68 37. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Locaties

Orthopedagogisch en Psychologisch Adviesbureau
heeft 2 vestigingen in Almere

Routebeschrijving

Vestiging Almere Waterwijk
Het Orthopedagogisch & Psychologisch Adviesbureau Paidos is in de Waterwijk gevestigd in een woonhuis aan de Palingweg 36.

Vestiging Almere Randstad (PUUR)
Het Orthopedagogisch & Psychologisch Adviesbureau Paidos is in Almere Randstad gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw PUUR Randstad 22-161.

Openbaar vervoer

Vestiging Almere Waterwijk

Met het openbaar vervoer kunt de vestiging in Waterwijk bereiken met de buslijn M2 vanaf het Centraal Station Almere richting Stripheldenbuurt. U stapt uit op halte Waterwijk Oost. U steekt de busbaan over en volgt het Murenenpad tot de Forelstraat. U slaat rechtsaf de Forelstraat in en loopt rechtdoor tot aan de Palingweg. Paidos bevindt zich aan uw rechterhand.

Vestiging Almere Randstad (PUUR)

Vanaf het Centraal Station Almere loopt u in 10 tot 15 minuten naar Randstad 22. Waar zich op nummer 161 het bedrijfsverzamelgebouw PUUR bevindt.

Eigen vervoer

Vestiging Almere Waterwijk

Met het eigen vervoer is de Hoge Ring de belangrijkste toegangsroute. U slaat bij afslag 17 af, de Waterwijk in en de Karperweg op. De Karperweg volgt u tot de T-splitsing waar u links af slaat. De Karperweg gaat over in de Palingweg u rijdt door tot voorbij het verkeerspleintje. Paidos bevindt zich aan uw rechterhand.

Vestiging Almere Randstad (PUUR)