Contact met Paidos Almere

Adresgegevens en openingstijden

Paidos

Orthopedagogisch en Psychologisch Adviesbureau

Palingweg 36

1317 PH Almere

tel.: 036 533 68 37

info@paidos.nl

Paidos is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Wanneer wij niet in staat zijn uw telefonisch te woord te staan dan kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Spreekt u in dat geval ook uw naam, telefoonnummer en eventueel e-mailadres in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelding

In de meeste gevallen wordt u door uw huisarts doorverwezen naar Paidos. U kunt voorafgaand aan uw huisartsbezoek met Paidos contact opnemen om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden tot doorverwijzing. De eerste keer dat u bij Paidos komt neemt u de verwijsbrief mee. Een verwijzing van de huisarts is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een vergoeding via de Zorgverzekeraar of de gemeente. Wanneer u ervoor kiest om de behandeling zelf te betalen, dan is er geen verwijsbrief nodig.

U kunt zich aanmelden voor een afspraak door een e-mail te sturen naar info@paidos.nl of te bellen naar 036 533 68 37. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Routebeschrijving

Het Orthopedagogisch & Psychologisch Adviesbureau Paidos is gevestigd in een woonhuis aan de Palingweg 36.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kunt u ons bereiken met de buslijn M2 vanaf het Centraal Station Almere richting Stripheldenbuurt. U stapt uit op halte Waterwijk Oost. U steekt de busbaan over en volgt het Murenenpad tot de Forelstraat. U slaat rechtsaf de Forelstraat in en loopt rechtdoor tot aan de Palingweg. Paidos bevindt zich aan uw rechterhand.

Eigen vervoer

Met het eigen vervoer is de Hoge Ring de belangrijkste toegangsroute. U slaat bij afslag 17 af, de Waterwijk in en de Karperweg op. De Karperweg volgt u tot de T-splitsing waar u links af slaat. De Karperweg gaat over in de Palingweg u rijdt door tot voorbij het verkeerspleintje. Paidos bevindt zich aan uw rechterhand.