Contact met Paidos Almere

Adresgegevens en openingstijden

Paidos Orthopedagogisch & Psychologisch Adviesbureau
Telefoonnummer: 036 533 68 37
E-mail adres: info@paidos.nl

Paidos is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Wanneer wij niet in staat zijn u telefonisch te woord te staan dan kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Spreekt u in dat geval ook uw naam, telefoonnummer en eventueel e-mailadres in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelding

In de meeste gevallen wordt u door uw huisarts doorverwezen naar Paidos. U kunt voorafgaand aan uw huisartsbezoek met Paidos contact opnemen om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden tot doorverwijzing. De eerste keer dat u bij Paidos komt neemt u de verwijsbrief mee. Een verwijzing van de huisarts is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een vergoeding via de Zorgverzekeraar of de gemeente. Wanneer u ervoor kiest om de behandeling zelf te betalen, dan is er geen verwijsbrief nodig.

U kunt zich aanmelden voor een afspraak door een e-mail te sturen naar info@paidos.nl of te bellen naar 036 533 68 37. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Locatie

Orthopedagogisch en Psychologisch Adviesbureau
is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Almere

Bezoekadres Paidos Almere:
Randstad 22-179
1316 BM Almere

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station Almere loopt u in 10 tot 15 minuten naar Randstad 22. Waar zich op nummer 179 het bedrijfsverzamelgebouw bevindt.

Eigen vervoer
Paidos is met de auto of fiets goed te bereiken. Gratis parkeren voor de deur is mogelijk.