Orhopedagoog in Almere

Bent u op zoek naar een orthopedagoog in Almere, maar heeft u nog geen passend adres gevonden? Paidos biedt u een geschikte orthopedagoog.

Wanneer u op het internet gaat zoeken naar een goede orthopedagoog in Almere, dan komt u de meest uiteenlopende aanbieders tegen, van professionele praktijken tot particulieren die hun diensten aanbieden als orthopedagoog in Almere. Uw wilt uiteraard wel verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige hulp, begeleiding en ondersteuning. Dan bent u aan het juiste adres bij Orthopedagogisch & Psychologisch Adviesbureau Paidos.

De orthopedagoog van Paidos Almere staat klaar voor ouders en kinderen
U kunt voor de meest uiteenlopende zaken bij onze orthopedagoog terecht. Bijvoorbeeld voor begeleiding en ondersteuning bij het opvoeden van uw kind. Veel ouders komen in een bepaalde periode terecht waarin het even niet zo makkelijk loopt tussen ouder en kind. Onze orthopedagoog kan u dan professionele begeleiding bieden om de opvoedproblemen aan te pakken. Daarbij kunnen ook kinderen en jongeren bij onze orthopedagoog terecht voor een passende ondersteuning en begeleiding.

U kunt hier klikken voor meer informatie over ons aanbod.

Onze orthopedagoog – Ingrid Hol-Wink

Ingrid is moeder van drie kinderen, zij is de praktijk begonnen uit noodzaak en vanuit een persoonlijke situatie. Zelf heeft zij een zoon met dyslexie en Ingrid merkte daardoor dat er eigenlijk nog helemaal geen hulp was die zich speciaal richtte op ouders van kinderen met (leer-)problemen. Zij is zich daarom vanuit het onderwijs zelf gaan verdiepen in de (ortho-)pedagogie. Daarna heeft zij gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Uiteindelijk is zij in 1997 de praktijk begonnen. Inmiddels is haar zoon al in de 30 en heeft succesvol een HBO opleiding afgerond. Paidos heeft, bijna 20 jaar later al meer dan duizenden ouders, volwassenen en kinderen kunnen helpen.

De praktijk heeft zich ontwikkeld van een focus op problemen in het onderwijs naar een breder en diverser werkdomein. Het mooie aan haar werk in de praktijk vindt Ingrid het persoonlijke contact dat zij kan opbouwen met haar cliënten. Het komt vaak voor dat kinderen die in hun jongere jaren in de praktijk kwamen, jaren later even contact opnemen, of weer hulp vragen of ondersteuning zoeken.

Neem direct contact met ons op of maak een afspraak, door hier te klikken.